smilingdanmark.dkSmilingDanmark

Helsingør Cityforening Elsinore

  Region Hovedstaden   

Institutioner og foreninger i Danmark
Find foreninger i dit område her. Er din forening ikke nævnt her, så kan du selv indtaste din egen klub eller foreningshjemmeside her

 

institutioner All Helsingør Nordsjælland

foreninger Turistforeninger Elsinore

Page: 1
[1] >

foreninger  

Stjernegade 13
3000 Helsingør
Telf.: +45 49 21 15 50
Contact
Home Page
Helsingør Cityforening Danmark
Shop i HelsingørHelsingør CityHelsingør cityforening

Helsingør Cityforening


Elsinore Home Page  More info

Helsingør Cityforening City info

Helsingør Cityforening

Hvad kan Helsingør City og Helsingør cityforening byde på?

Helsingør Cityforening sørger blandt andet for:
• Overordnet markedsføring i eget katalog og andre medier
• Helsingør Cityforening planlægger og afvikler de større events og aktiviteter
• Helsingør Cityforening har kontakt til offentlige myndigheder
• Helsingør Cityforening arbejder for samarbejde mellem turisme, kultur og handel, og erhverv for herved at opnå synergieffekt og afledt omsætning
• Helsingør Cityforening arbejder for hele tiden at medvirke til at Helsingør fortsætter sin positive udvikling og forbliver i front
• Helsingør Cityforening arbejder for at medvirke aktivt til den rigtige placering af butikker, som ønsker placering i Helsingør City og derfor altid har en opdateret liste over ledige lokaler i Helsingør.
• Helsingør Cityforening arbejder for Sikre, at Helsingør City er kundernes foretrukne mødested og er det sted de ansatte helst vil være beskæftiget

Helsingør cityforening

Helsingør Cityforening er medejer af Shop i City ApS.

Helsingør Cityforening
Café Olai

Helsingør Cityforening
Helsingør Cityforening repræsenterer cirka 120 medlemmer indenfor detailhandel, det liberale- og turist- og serviceerhverv.
Helsingør Cityforening støtter bestræbelserne for at fastholde Citys position, som et attraktivt sted at være, både som næringsdrivende og kunde. Som grænseby er Helsingør samlingspunkt for turister og rejsende. Det har skabt gode rammer for et blomstrende handelsliv. Helsingør har således et væld af specialforretninger, et Café liv, spisesteder og restauranter, som almindeligvis findes i hovedstaden.

 

Gavekort Helsingør

Hvad kan Helsingør City  byde på?
 
Helsingør byder på livskvalitet, kultur og et godt sted at bo i en storslået natur med mange attraktive boligmuligheder langs Øresundskysten.
Helsingør er både en moderne by og en historisk købstad med gamle bygninger og gader, der tydeligt siger noget om fortiden. Man kan næsten se at sundtolden har været grundstammen i det blomstrende næringsliv, som på alle fronter udfolder sig i Helsingør. Hver år i august arrangeres det tilbagevendende Sundtoldsmarked i kulturhavnen.
Bymidten er smuk og charmerende og byder på et varieret og bredt udvalg af kultur, spændende specialforretninger, butikskæder, varehuse og et bycenter.
Du finder også alle de kendte og mindre kendte Restauranter og spisesteder, caféer, nat restaurationer, hoteller og overnatningssteder i Helsingør.
Hvert år rejser ca. 12 mio. mennesker over Øresund. Helsingør City har ca. 3.5 mio. endagsturister hvert år. Der er ca. 1.600 gratis parkeringspladser i Helsingør.

 

 

Helsingør pigegarde
Helsingør pigegarde

Helsingør Pigegarde marcherer gennem Helsingør city hver fredag i perioden maj til september, og som ”Nissegarden" fra slutningen af november og frem til jul.

Helsingør Pigegarde er ikke blot en pryd for Helsingør, men også en værdig repræsentant for Danmark på mange rejser til stævner og arrangementer i Europa, USA og Japan. Derudover optræder Pigegarden ved ca. 100 arrangementer i Danmark.

Pigegarden består af 120 piger i alderen 8 – 21 år. Pigerne er fordelt i et harmoniorkester samt et tambourkorps. Ved optræden er orkesteret på ca. 32 piger og tambourkorpset på ca. 16 piger. Helsingør Pigegarde er oprettet i 1957 og dermed en af Danmarks ældste.

 

 

Helsingør pigegarde
Mød Pigegarden på facebook

Helsingørs Pigegarde er helt unik, og er af stor værdi for promovering af vores by

Helsingør pigegarde

Støt Helsingørs Pigegardes fredagsmarcher ved at købe en Pigegarderondel til kr. 300,-.

I mange år har der været tradition for at byens forretninger har været med til at donere et beløb til Helsingør Pigegarde ved at købe en sådan Pigegarderondel.

Cityforeningen kommer rundt i de fleste forretningerne i City og orienterer om Rondellen.

Måske når vi ikke rundt til alle forretninger. Hvis du alligevel skulle være interesseret, så kontakt venligst Mette Damving fra Cityforeningen på mette@damving.dk eller tlf. 60 19 40 06. Så kommer vi med en selvklæbende rondel til vinduet eller opslagstavlen.

Eventuelle gavebeløb er mere end velkomne, og kan lige som kontingentet overførers direkte til vores bankkonto i Spar Nord, reg.nr. 9056, konto nr. 458-10-29123, Husk at anføre navn og adresse som ”meddelelse til modtager” så vi ved hvem der har betalt.

I fremtiden vil hele Helsingør blive en del af Sundtoldsmarkedet og en fast tradition der skal foregå over flere dage.

 

 

Sundtoldsmarked Helsingør Denmark
Madonna Handelsrejsende på vej til Sundtoldsmarkedet Helsingør

Inddragelse af byen og de handlende
Vi vil med tiden gerne inddrage den historiske bykerne og invitere markedsgæsterne rundt i byens gader. Ingen anden dansk by har så mange velbevarede huse fra renæssancen, og Karmeliterklosteret er blandt de bedst bevarede klosterkomplekser i Nordeuropa.

Sundtoldmarked Helsingør Denmark
Se meddelelsen her

Opfordring!  til de handlende Klik på billedet

Inden for rammerne af Sundtoldsmarkedet vil vi invitere handlende til at deltage i Sundtoldsmarkedet. Værtshuse, vinhandlere og øvrige handlende vil kunne medvirke til dette miljø.

Tordenskioldsdagene i Frederikshavn er Nordeuropas største middelalder festival - - - Elsinore can beat  them - YES WE CAN!

 

Markedsføring af Helsingør
Byens gader, dens gårde og baggårde, hele dens historie skal markedsføres. Det tror vi, at en event som Sundtoldsmarked 2016 kan bidrage til.

Vi håber, I vil hjælpe os på vej og tage godt imod initiativet. Frivillige med interesse for historie, dragter, teater søges.

Det Lille The og Kaffehus Helsingør
Det Lille The & Kaffehus byder på et stort udvalg af friske Teer, friskbrandte kaffebønner, hjemmelavet chokolade, Italienske Olier og specialiteter m. m. m.

Shopping i Helsingør City:
Midt i dejlige Helsingør finder du et lyst og indbydende shoppingmiljø med 110 spændende butikker centreret i bykernen.


Du kan lade dig inspirere af de nyeste trends, hvad enten du brænder for fashion, livsstil, boligindretning, sport eller friluftsliv. Uanset om du er til Ure og Smykker, Italienske specialiteter, friskpresset juice eller Hyggelige Cafeer og Restauranter, finder du også det i Helsingør og beriges med en madoplevelse mere.


Vi er særlig stolte af vores mange specialforretninger, der byder på lidt af hvert, og netop disse skaber stemningen der fører tankerne tilbage til den stolte Sundtolsby, Kronbog og den spændende Historie om byen.

.

Jul i Helsingør
Julemarked på Axeltorv

Julemarked på Axeltorv
Igen i år har Cityforeningen sørget for at der  bliver et stemningsfuldt julemarked på Axeltorv med julepyntede boder, salg af varm gløgg og æbleskiver og mulighed for at lade sig friste af smukke varer til oplagte julegaveideer. Der vil være delikatesser til julebordet og den søde tand, spændende julepynt til hjemmet samt julegran og juletræer.

Restauranterne omkring Axeltorv vil have åbent for udendørsservering, så man kan sidde og nyde synet af det store juletræ og den glade summen af handlende omkring juleboderne.

Julemarked på Axeltorv er åbent i alle 4 advents weekends, i december som følger:

Fredag: Kl. 11-18
Lørdag: Kl. 11-16
Søndag: Kl. 11-16

 


 


Vi ser et stort potentiale i en stærkere promovering af vores mange attraktioner i Nordsjælland,  Kronborg - Hamlet, vores historiske fortid under sundtolden, og ikke mindst mere agressiv promovering af vores virksomheder. 

Helsingør Cityforening
SmilingDenmark.dk

Helsingør er nu en kulturby, og Kommunen tjener ingen penge på kulturen i sig selv, men kun ved at knytte Kultur, Turisme og erhverv tæt sammen i en samlet forståelse af  et nødvendigt samarbejde og agressiv markedsføring, kan Kommunen tiltrække nye skatteborgere, virksomheder og turister til byen.

Nordsjaelland-virk.dk  og smilingdanmark.dk  tilbyder virksomheder og attraktioner i Helsingør, GRATIS annonce i erhvervs og Turistportal Nordsjælland og erhvervsregister Danmark se her

Når du er optaget i en af kategorierne (Oplevelser butikker - attraktioner - Restauranter - Hoteller Osv.), betyder det samtidig at du bliver markedsført Globalt på  ca. 15 internationale portaler (indtast derfor også din virksomhed på Engelsk)

Har du problemer med selv at indtaste din annonce/virksomhed eller attraktion på SmilingDanmark.dk, så send dit oplæg til xpdetail@xpdetail.dk

Annoncer til Cityforeningens hjemmeside sendes til Peter Ørtenblad: peter@ortenbladco2.dk

Helsingør cityforening

Helsingør har i generationer levet af grænsehandel og er deraf meget følsom overfor økonomiske svingninger i såvel  Danmark som på den Svenske side, derfor er det vigtigt at Helsingør og vores virksomheder promoveres Globalt og Internationalt.

Støt op om en agressiv markedsføring af Helsingør, vi ved det virker.

SmilingDanmark.dk har siden 2011 promoveret Nordsjælland og Helsingør´s virksomheder,  attraktioner og seværdigheder internationalt og i 2013 - 2014 og 2015 ser vi en turismefremgang i netop Helsingør og Nordsjælland, og netop fra de internationale turister, der ligger suverænt langt over gennemsnittet for hele Danmark, - samtidig er Helsingør/Nordsjælland det område der suverænt omtales mest af alle i de internationale elektroniske medier. - Vi kan se og måle en sammenhæng, og at agressiv markedsføring virker (du har sikkert selv bemærket en større tilstrømning af internationale turister, også denne sommer, og ikke bare Svenskere?)

Se eksempler:  Café Olai - Jørgensen & Co - Home Ejendomsmægler - Hotel Madam Sprunch - Silverline Ure & Smykker 

Spring på vognen, du får også mere "trafik" på din egen hjemmeside, f.eks. er der i 2014 henvist alene til  hoteldelen for Madam Sprunck, 4141 gange, heraf er 55% fra  internationale portaler, USA 15%

 

BESTYRELSEN I HELSINGØR HANDEL

Formand: Jens Clemmensen, Photocare
Næstformand: Kim Backe, Backe Vin
Kasserer: Christina Brødbæk Casparij, Mr. August
Bestyrelsesrepr.: Katja Skjødt, Arnold Busck
Camilla Lysgaard, Lulu’s Love Save
Piet Petersen, Spar Nord Bank
Michael Lagoni, Lagoni kaffebar
Henrik Madsen, Kvickly
Jonathan Witzke, Witzke Design
Suppleanter: John Brødbæk, Mr. August

Er der oplysninger du mangler, så kontakt os.

Kan dine kunder finde din forretning? - Det er i dag nødvendigt at være synlig på nettet, indtast din forretning eller virksomhed her: Nordsjællands virksomhedsregister

Synliggør din attraktion, Promover dig her

Events og aktiviteter i Helsingør og Nordsjælland annonceres her - det er GRATIS!

Din campingplads i Helsingør indtastes her

Spisesteder og reatauranter indtastes her

Rooms for rent og Bed and breakfast indtastes her

visit Elsinore


.