smilingdanmark.dkSmilingDanmark

Helsingør Turistforening Elsinore

  Region Hovedstaden   

Institutioner og foreninger i Danmark
Find foreninger i dit område her. Er din forening ikke nævnt her, så kan du selv indtaste din egen klub eller foreningshjemmeside her

 

institutioner All Helsingør Nordsjælland

foreninger Turistforeninger Elsinore

Page: 1
[1] >

foreninger  

Havnepladsen 3
3000 Helsingør
Telf.: +45 49 21 13 33
Contact
Home Page
Helsingør Turistforening Danmark

Helsingør Turistforening


Elsinore Home Page  More info

Helsingør Turistforening Turistinformation

Kongeskibet danebrog
Helsingør Pigegarde modtager Kongeskibet Danebrog

Helsingør er en kulturby med dybe rødder i historien. Verdenskendt for Kronborg, Shakespeare´s Hamlet og ikke mindst Øresundstolden, som var grundlag for byens velstand i mere end 400 år. I nyere tid har omdrejningspunktet været Helsingør Skibsværft – i dag ombygget til Kulturværft, et dynamisk kulturhus med koncerter, teater, kulturoplevelser, hovedbibliotek, m.m. Kulturhavnen, med det nye Søfartsmuseum,  forbinder Kronborg slot med Helsingørs bykerne i et inspirerende møde mellem historie og nutid. Helsingør Turistforening byder velkommen.

  Port of Call Elsinore cruise ship HarbourSee Video from your next Port of Call Elsinore

I Kulturværftets reception kan du hente foldere om Kulturhavnen, M/S Museet for Søfart, Kronborg Slot og Helsingørs mange andre seværdigheder. Her er bykort og forslag til byvandring på egen hånd, men også brochurer om Nordsjællands øvrige attraktioner. Hent gratis alle VisitNordsjællands brochurer, inkl. et stort Nordsjællandskort.

Der er gratis adgang til computer og trådløst netværk (Wi-Fi).

Kulturhavn Kronborg

Kulturværftet Helsingør
Kulturværftet Helsingør

Kronborgs forsvarsanlæg med historiske bastioner og raveliner er gendannet, og de forladte værftsarealer er omdannet til et tidssvarende kulturområde. En omfattende udviklingsproces, som Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme og Helsingør Kommune har iværksat med støtte fra Realdania. Projekt Kulturhavn Kronborg omfatter genfortolkningsdelen. Kulturhavn Kronborg er et landskabsprojekt, der fremhæver Kronborg og åbner Helsingør by mod vandet. Projektet har medført en gennemgribende fornyelse og forbedring af området omkring Kronborg

Elsinore Historical City walk

Du kan nu gå Helsingør´s Historiske byvandring på din Iphone eller tablet, og du kan vælge de "10 Must See attraktioner i Helsingør" på din Mobile phone 

Kulturværftet

Kulturværftet forener Helsingørs havn og værftshistoriske ånd med et moderne center for kulturel innovation. Kulturværftet er mere sted end bygning, da værftet med sin rigdom af forskelligartede rumligheder fremstår som et mødested, der inviterer til at gå på opdagelse, til indlevelse og til udfoldelse.

Find den nye byvandringsfolder (dansk pdf version) Elsinore Historical City Walk

Sct. Olai Kirke Helsingør
Sct. Olai Kirke set fra det gamle Domhus

Helsingørs Kirker

Helsingør bymidte består af småhuse fra 1500-1800 tallet. Helsingør domkirke Sankt Olai Kirke, i  Sct Annagade er byens ældste bygning.

De ældste dele af Domkirken stammer fra 1200-tallet, men som den står i dag, er det meste dog fra 1559, med indvendige udsmykninger.

Ved siden af Domkirken finder du Sct. Mariæ Kirke og Karmeliterklostret, også kendt som Vor Frue Kloster, som i dag står som det mest velbevarede klosteranlæg i hele Norden.

Kronborg Slot

Kronborg Slot Helsingør
Kronborg Slot Helsingør

Kronborg Slot er et af  Nordeuropas betydeligste renæssanceslotte og er berømt verden over for at være skueplads for Shakespeares Hamlet. Kronborg er mere fæstning end slot. Nogle af murene er 6 meter tykke.
Kronborg slot i Helsingør besøges hvert år af ca. 200.000 danske og udenlandske turister / besøgende og er en stor Dansk turistattraktion.

 

 

Shakespeare at Hamlet´s Castle

Hamlet Helsingør
Shakespeare at Hamlet´s Castle

Hamlet at Shakespeare´s Castle er en stor årligt tilbagevendende begivenhed af internationalt format på Kronborg Slot. Hvert år i august optræder skiftende internationale teaterkompagnier i slotsgården på Kronborg  med Shakespeare forestillinger, en tradition som går helt tilbage til 1816.

 

Helsingør Havne

Helsingør Nordhavn blev bygget som fiskeri-og lystbådehavn af Helsingør Kommune i årene 1932-1934 og udvidet i begyndelsen af 1970’erne til den nuværende størrelse. Helsingør Havne tæller også færgehavnen med Sundbusser og bilfærger til Sverige. I løbet af året lægger store krydstogt skibe til på reden ud for Helsingør og sejler besøgende gæster til kongekajen.

 

Lej en Twizy hos Segway Tours

Lej en Twizy hos Segway Tours Helsingør

8 Timer (11 – 19) – DKK 699 / EUR 94
3 Timer (11 – 14 or 16 – 19) – DKK 399 / EUR 54
½ Time – DKK 199 / EUR 27

Lej en sjov El-bil til 1 eller 2 personer. En El Twizy kører op til 80 kilometer på en fuld ladning, du kan f.eks. køre til Louisiana, Tegners museum, Hornbæk eller endda til Gilleleje. Twizy El-bil er hurtig og kan køre  80 km/t og betragtes som alm. bil i trafikken.

Du kan leje en El- Twizy fra Segs kontoret ved Kultur havnen. Her vil vores guide instruere dig i sikker brug af Twizy, før du begiver dig ud i trafikken. Twizy El-bilen skal returneres samme sted som du lejer den fra. Læs mere om Segway Tours

Lej en Twizy hos Segway Tours HelsingørTwizy El-bilen kræver kørekort til bil, og der tages en kopi af dit kørekort af hensyn til forsikring.

Twizy El-bilen ejes af  Kronborg Auto A/S’, og er fuldt forsikret af Kronborg Auto A/S. Twizy er fuldt funktionel når du lejer den. Bilen må kun køres i Danmark og af dén person som har lejet bilen.

Lejeren af bilen er fuldt ansvarlig for alle skader der matte ske, og ved selvforskyldte skader, skal lejer dække omkostninger op til DKK 5.000 (EUR 667). Det er muligt at tegne en heldags-forsikring på DKK 75 (EUR 10), som reducerer selvrisikoen til DKK 1.000 (EUR 133).

Max 2 personer per bil.

 

 

Havfiskeri fisketure og lystfiskeri på Øresund fra Helsingør

Havfiskeri lystfiskeri Helsingør havn
Havfiskeri lystfiskeri Helsingør Øresund

Fiskekort købes hos Helsingør Turistforening
Øresund er et af de allerbedste steder i Skandinavien for havfiskeri. I sommerhalvåret byder lystfiskeri og havfiskeri i Øresund på bl.a. hornfisk, fladfisk sild og ikke mindst de såkaldte "sommertorsk" på 3 -10 kg. I vinter-halvåret er det sild og de berømte stortorsk, der hugger derude

 

Fra Helsingør sejler turbådene på havfiskeri, hver dag, hele året. Normalt sejles hverdage fra kl. 8 til 15. Lør- og søndage samt nogle helligdage fra kl. 7 til 12 og fra kl. 12 til 17. Kontakt venligst turbådene direkte for oplysning om sejltider, pladsbestilling og priser.

.

I fremtiden vil hele Helsingør blive en del af Sundtoldsmarkedet og en fast tradition der skal foregå over flere dage.

 

Sundtoldsmarked Helsingør Denmark
Madonna Handelsrejsende på vej til Sundtoldsmarkedet Helsingør

Inddragelse af byen og de handlende
Vi vil med tiden gerne inddrage den historiske bykerne og invitere markedsgæsterne rundt i byens gader. Ingen anden dansk by har så mange velbevarede huse fra renæssancen, og Karmeliterklosteret er blandt de bedst bevarede klosterkomplekser i Nordeuropa.

Sundtoldmarked Helsingør Denmark
Se meddelelsen her

Opfordring!  til de handlende Klik på billedet

Inden for rammerne af Sundtoldsmarkedet vil vi invitere handlende til at deltage i Sundtoldsmarkedet. Værtshuse, vinhandlere og øvrige handlende vil kunne medvirke til dette miljø.

Markedsføring af Helsingør
Byens gader, dens gårde og baggårde, hele dens historie skal markedsføres. Det tror vi, at en event som Sundtoldsmarked 2015 kan bidrage til.

Vi håber, I vil hjælpe os på vej og tage godt imod initiativet. Frivillige med interesse for historie, dragter, teater søges.

Senest ankomne samarbejdspartner
* TS (Træskibssammenslutningen) 

For informationer om markedet, kontakt Merete Nygaard Frederiksen.

 

.

Det Lille The og Kaffehus Helsingør
Det Lille The & Kaffehus byder på et stort udvalg af friske Teer, friskbrandte kaffebønner, hjemmelavet chokolade, Italienske Olier og specialiteter m. m. m.
Silverline Ure Guld og Smykker Helsingør Denmark
Ure og Smykker

Shopping i Helsingør City:
Midt i dejlige Helsingør finder du et lyst og indbydende shoppingmiljø med 110 spændende butikker centreret i bykernen.

Shopping


Du kan lade dig inspirere af de nyeste trends, hvad enten du brænder for fashion, livsstil, boligindretning, sport eller friluftsliv. Uanset om du er til Ure og Smykker, Italienske specialiteter, friskpresset juice eller Hyggelige Cafeer og Restauranter, finder du også det i Helsingør og beriges med en madoplevelse mere.


Vi er særlig stolte af vores mange specialforretninger, der byder på lidt af hvert, og netop disse skaber stemningen der fører tankerne tilbage til den stolte Sundtolsby, Kronbog og den spændende Historie om byen.

 

 

 

Jul i Helsingør
Julemarked på Axeltorv

Julemarked på Axeltorv
Igen i år har Cityforeningen sørget for at der  bliver et stemningsfuldt julemarked på Axeltorv med julepyntede boder, salg af varm gløgg og æbleskiver og mulighed for at lade sig friste af smukke varer til oplagte julegaveideer. Der vil være delikatesser til julebordet og den søde tand, spændende julepynt til hjemmet samt julegran og juletræer.

Restauranterne omkring Axeltorv vil have åbent for udendørsservering, så man kan sidde og nyde synet af det store juletræ og den glade summen af handlende omkring juleboderne.

Julemarked på Axeltorv er åbent i alle 4 advents weekends, 27. – 29. november, 4. – 6. december, 11. – 13. december, 18. – 20. december som følger:

Fredag: Kl. 11-18
Lørdag: Kl. 11-16
Søndag: Kl. 11-16Der vil være gratis hestevognskørsel mellem Axeltorv, Jul i Hallen i Scandlines Helsingør/Helsingborg færgeterminal og Kronborgs julemarked på alle lørdage fra kl. 11 – 15.

 

Helsingør Cityforening
SmilingDenmark.dk

Vi ser et stort potentiale i en stærkere promovering af vores mange attraktioner i Nordsjælland,  Kronborg - Hamlet, vores historiske fortid under sundtolden, - det årlige "Sundtoldsmarked i Helsingør" og ikke mindst mere agressiv promovering af "Nationalpark kongernes Nordsjælland" og vores virksomheder

Nationalpark Kongernes Nordsjælland

Helsingør er nu en kulturby, og Kommunen tjener ingen penge på kulturen i sig selv, men kun ved at knytte Kultur, Turisme og erhverv tæt sammen i en samlet forståelse af  et nødvendigt samarbejde og agressiv markedsføring, kan Kommunen tiltrække nye skatteborgere, virksomheder og turister til vores dejlige by.

Nordsjaelland-virk.dk og smilingdanmark.dk  tilbyder virksomheder og attraktioner i Helsingør, GRATIS annonce i erhvervs og Turistportal Nordsjælland og erhvervsregister SmilingDanmark se her

Når du er optaget i en af kategorierne (Oplevelser butikker/virksomheder - attraktioner - Restauranter - Hoteller Osv.), betyder det samtidig at du bliver markedsført Globalt på  ca. 15 internationale portaler (indtast derfor også din virksomhed på Engelsk)

Har du problemer med selv at indtaste din annonce/virksomhed eller attraktion på SmilingDanmark.dk, så send dit oplæg til xpdetail@xpdetail.dk

.Campingpladser i Nordsjælland

Helsingør Turistforening / turistbureau

 Turistinformationen  Helsingør
Allegade 2
3000 Helsingør

Telefon 49 28 36 20
Telefon 49 21 13 33
mail: helsingor@visitnordsjaelland.com

Helårs åbent turistinformation i Helsingør.

Helsingør turistinformation Åbningstider
Mandag - Fredag10:00 - 21:00
Lørdag, Søndag10:00 - 16:00

Vi beklager, - Helsingør vil markedsføre sig på Kultur og turisme, men man kan ikke finde ud af at etablere et egentligt Turistbureau der kan markedsføre samme Kultur og turisme.

En Turistinspiration er et sted, hvor mange mennesker i forvejen kommer, med et rimeligt stort udvalg af trykt lokal og regional turistinformation.

Det er samtidig et sted, hvor man ikke kan forvente en egentlig turistekspedition, da der som udgangspunkt er tale om selvbetjening.

Hornbæk Turistinformation
Hornbæk Bibliotek
Vestre Stejlebakke 2 A
3100 Hornbæk
Telefon 49 70 47 47 

Turistinformation Helsingør´s historie her.

Lystfiskeri Fisketure og Fiskekort

Slotte og Museer i Helsingør og Nordsjælland

Find Kunst og Kultur i Helsingør og Nordsjælland

Bed & Breakfast i Helsingør og Nordsjælland

Seværdigheder i Helsingør og Nordsjælland

Hoteller i Helsingør og Nordsjælland

Restauranter og spisesteder i Helsingør og Nordsjælland

Skal du bruge en håndværker, Blikkenslager, Tømrer, Advokater, Arkitekter, Aotoværksteder, find dem her

Repræsenterer du en institution, en attraktion, eller andet der har betydning for promovering af Helsingør og Nordsjælland, og ønsker du denne omtalt på vores mange nationale og internationale Web Sites, så indtast din:
Begivenhed / events her.
Seværdighed her.
Bed & Breakfast her.

SmilingDanmark.dk har siden 2010 promoveret Nordsjælland og Helsingør´s virksomheder og attraktioner internationalt og i 2013 - 2014 ser vi en turismefremgang i  Helsingør og Nordsjælland, og netop fra de internationale turister, der ligger suverænt langt over gennemsnittet for hele Danmark, - Nye rapporter viser nu at 2015 igen topper, hvor vi også kan konstatere at business turister stiger markant mere i Helsingør og Nordsjælland. Samtidig ved vi at Helsingør/Nordsjælland nu er det område der suverænt omtales mest i de internationale elektroniske medier. - Vi kan se og måle en sammenhæng, og at agressiv markedsføring virker (du har sikkert selv bemærket en større tilstrømning af internationale turister denne sommer, ikke bare Svenskere?) - Vi ved fra undersøgelser Wonderful Copenhagen har lavet, at business turister nu i højere grad søger mod Nordsjælland. (ikke fordi vi har fået flere virksomheder siden 2010. men vi kan nu se virkningen af den markedsføring vi startede i 2010)

Se eksempler:  Café Olai - Jørgensen & Co - Home Ejendomsmægler - Hotel Madam Sprunch - Silverline Ure & Smykker 

Spring på vognen, du får også mere "trafik" på din egen hjemmeside, f.eks. er der i 2014 henvist alene til  hoteldelen for Madam Sprunck, 4141 gange, heraf er 55% fra  internationale portaler, USA 15%

Elsinore
Mange hilsner
smilingdanmark.dk


.