smilingdanmark.dkSmilingDanmark

Queen Machine + Best of Molbeck Koncerter Koncerter i Nordsjælland Oplevelser Hvad sker i Helsingør

Nordsjælland Kategori: Koncerter Koncerter
Koncerter Koncerter Helsingør 
Læs mere om Nordsjælland   Koncerter Koncerter Nordsjælland
Region Hovedstaden   Koncerter Koncerter

Oplevelser aktiviteter Koncerter Koncerter Det sker i Helsingør Nordsjælland

 Page: 1
[1]   >

Koncerter

Kulturværftet
Alegade 2
3000 Helsingør
Telf.: +45 41 86 98 01
Contact
Home Page
Sted: Kulturværftet

juli lørdag 02-07-2022    

Queen Machine + Best of Molbeck

Helsingør
  More info Event Tickets Queen Machine + Best of Molbeck

Queen Machine og MILLING & MOLBECH

Lørdag den. 02. juli 2022. Queen Machine Kl. 20:00

PÅ HAVNEFRONTEN – MED GASBOX SOM OPVARMNING OG MILLING & MOLBECH SOM VÆRTER

Queen Machine

QUEEN MACHINE
I ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum på danske såvel som udenlandske scener med storslåede og medrivende koncertoplevelser. I sommeren 2022 har du mulighed for at opleve det på nærmeste hold, når Queen Machine gæster Helsingør PÅ HAVNEFRONTEN – MED GASBOX SOM OPVARMNING OG MILLING & MOLBECH SOM VÆRTER.

Hits som 'We are the Champions', 'We Will Rock You', 'Bohemian Rhapsody' og utallige andre, præsenteres med respekt og omhu og med et urokkeligt fokus på Queens storladne showmanship.

Queen Machine
Queen Machine

Det fem mand store Aarhus-baseret orkester - Queen Machine, som siden 2009 har løftet arven efter og med stor kærlighed til og respekt for forbillederne Queen. 

Bandet er garant for et brag af et show og en koncert, der er legendariske Queen værdig. Det er over 20 år siden, at Queens frontfigur,  Freddie Mercury, døde og efterlod en stor arv af legendariske sange: 'We Will Rock You', 'Bohemian Rhapsody', 'Another One Bites in The Dust', 'Radio Ga Ga', 'Somebody To Love', 'I Want To Break Free', 'We Are The Champions' m.fl. Queen var lige så meget kendt for sine stort anlagte og farverige koncerter, der specielt i firserne toppede med store stadionkoncerter.

Gasbox
Gasbox

Det er dét, som et af de bedste tribute-bands overhovedet, toptunede Queen Machine, formår at leve op til ved deres altid udsolgte koncerter. Med en ekstremt velsyngende Bjarke Baisner Laursen i front er der lagt op til en tribute-koncert af høj klasse.

Milling & Molbech er aftenens værter
Til at binde aftenen sammen har Kulturværftet entreret med de to musikelskere (og –nørder) der om nogen er inde i deres materiale, når vi taler musik og ikonisk musikhistorie. Henrik Milling og Nicolai Molbech, som mange vil kende fra bl.a. P4’s Fonk! Det er lørdag, og fra live funk-casten Let’s Groove, sørger for, at vi kommer musiksikkert gennem en festlig aften.

Programmet
Kl. 18.00 – Koncertpladsen åbner
Kl. 20.00 – Gasbox
Kl. 22.00 – Queen Machine

Queen Machine + Best of Molbeck Helsingørjuli lørdag 02-07-2022    
Queen Machine + Best of Molbeck Helsingør
Queen Machine er et fem mand stort Aarhus-baseret orkester, som siden 2009 har løftet arven efter og med stor kærlighed til og respekt for forbilleder....
Aktiviteter Koncerter i Helsingør

Queen Machine + Best of Molbeck Helsingørjuli lørdag 02-07-2022    
Queen Machine + Best of Molbeck Helsingør
Queen Machine er et fem mand stort Aarhus-baseret orkester, som siden 2009 har løftet arven efter og med stor kærlighed til og respekt for forbilleder....
Aktiviteter Koncerter i Helsingør

Page: 1
[1]   >