smilingdanmark.dkSmilingDanmark

Oplevelser aktiviteter Aktiviteter uge 31 Det sker i Hornbæk Nordsjælland

 Page: 1
[1]   >

Aktiviteter

Hornbæk Turistinformation
Vestre Stejlebakke 2A
3100 Hornbæk
Telf.: +45 49281700
Contact
Home Page
Sted: Hornbæk

juli mandag 24-07-2023  Se programmet    til:  mandag 31-07-2023

Hornbæk ugen uge30

Hornbæk
  More info    - Se programmet

UGE 31
Hornbæk-ugen - En uge i friskhedens tegn

Hornbæk uge 31 Hornbækugen
Hornbæk uge 31 Hornbækugen

mandag 01. aug. - søndag 7. august 2022 

Vær med, når  3100 byder udenfor i uge 31

Imponerende program til årets ’Uge 31 i Hornbæk’ 

Hornbæk gentager successen fra sidste år, når byens mange aktører inden for fitness, sundhed, erhverv og turisme går sammen om at lave en uge fyldt med gratis aktiviteter med fokus på sport, sundhed og velvære. Det sker i ’Uge 31 i Hornbæk’, hvor byen dedikerer sit postnummer til en uge med alt fra natsnorkling og bølgesurf til dance fitness, senior-gymnastik og rytmik for de mindste. Tilslutningen blandt de mange frivillige aktører til årets event er allerede mangedoblet fra sidste år, og programmet bugner af flere end 100 aktiviteter for hele familien.

Masser af gratis aktiviteter – først til mølle

Er du i Hornbæk eller i området omkring postnummeret 3100 i uge 31, så er der hele 114 gode grunde til at komme ud i Hornbæks smukke natur og dyrke sundhed, sport og velvære. I år er der nemlig præcis så mange aktiviteter, man kan deltage i, og så er det tilmed gratis at deltage. Erfaringen fra sidste år er, at man skal komme i god tid, da mange hold lynhurtigt overtegnes.

Fra natsnorkling til senior-gymnastik

Udbuddet i årets program spænder bredt, så der skulle være noget for enhver smag og aldersgruppe. Fra beach yoga til Stand Up Paddling. Fra sundhedsbehandlinger til natsnorkling. Fra Stolegymnastik for seniorer og fysisk udfordrede til TRX Suspension Training. Ugen skydes i gang med Hornbæk-løbet lørdag den 26. juli, og i ugens løb  er der bl.a. Hornbæk Open Tennis Turnering og foredrag med fitness- og helseguru Charlotte Bircow, - og ugen afsluttes vanen tro med moleræs og bobler søndag den 3. august.

Hornbæk uge 31 HornbækugenProgram på Facebook

Programmet omdeles lokalt i sommerhusområdet og i byen, og på eventens Facebook-side kan man læse mere om de enkelte hold, ændringer og opdateringer. Op til og under ugen vil Hornbæk Turistinformation på byens bibliotek være behjælpelig med information om ugen. SE PROGRAM FOR UGE 31 2022

Baggrund

Bag Hornbæk-ugen står en tænketank af frivillige borgere samlet af bl.a. Hornbæk Turistforening som led i et nyt EU-støttet projekt, der skal hjælpe byen sammen med en række andre badebyer med at genskabe fortællingen om den klassiske badeby. VisitNordsjælland indgik sidste efterår en aftale med VisitNordjylland, Kerteminde og Guldborgsund om et fælles to års projekt til 36 mio. kr., hvoraf 22 mio. kr. er EU-støttet. Projektet skal udvikle og markedsføre det særlige liv i badebyerne. I Nordsjælland omfatter det foruden Hornbæk også Tisvildeleje, Gilleleje, Liseleje og Humlebæk. Gruppen har fået konsulenthjælp fra bl.a. Visit Nordsjælland, Dansk Bygningsarv til sparring og inspiration.

Billedtekst:Hornbæk uge 31 Hornbækugen

Uge 31 i Hornbæk er baseret på frivillighed, så alle instruktører stiller op gratis.

Faktaboks:

En uge om året dedikerer Hornbæk sit postnummer til en aktiv uge med sport, sundhed og velvære på agendaen. Hele uge 31 summer byen af gratis aktiviteter i de smukke naturrammer og af gode tilbud hos byens handelsliv. Det hele er baseret på frivillighed, når Hornbæk byder byens borgere og turister velkommen til uge 31 i Hornbæk. Følg med på Facebook.

Kontakt:

Ann Christin Mahrt, Næstformand i Hornbæk Turistforening og projektleder Uge 31 i Hornbæk, mobil 20 25 60 69

Tanja Bendixen Kryger, projektleder Uge 31 i Hornbæk, mobil 60 13 32 21. Mail: hornbaekuge....

Se flere arrangementer i Hornbæk her:

Se attraktioner og seværdigheder i Nordsjælland her:

Hornbæk ugen uge30 Hornbækjuli mandag 24-07-2023  Se programmet    til:  mandag 31-07-2023
Hornbæk ugen uge30 Hornbæk
Hornbæk gentager successen fra sidste år, når byens mange aktører inden for fitness, sundhed, erhverv og turisme går sammen om at lave en uge fyldt me....
Aktiviteter Aktiviteter i Hornbæk

Hornbæk ugen uge30 Hornbækjuli mandag 24-07-2023  Se programmet    til:  mandag 31-07-2023
Hornbæk ugen uge30 Hornbæk
Hornbæk gentager successen fra sidste år, når byens mange aktører inden for fitness, sundhed, erhverv og turisme går sammen om at lave en uge fyldt me....
Aktiviteter Aktiviteter i Hornbæk

Page: 1
[1]   >