smilingdanmark.dkSmilingDanmark
Visit Frederikshavn Nordjylland Nord Vælg en region i menuen øverst til venstre
Frederikshavn  Indbyggere: 23156
Frederikshavn Kommune: Birgit Hansen (S)
Kommunens Indbyggere: 60458
Større byAalborg
International Lufthavn: Aalborg
Distance til: Aalborg 48 km
Km2: 63 km2 Område: Nordjylland Nord
Region: Region Nordjylland
Vælg område i menuen øverst til venstre

Smiling Frederikshavn

Visit Frederikshavn Denmark

PDF Tourist Map
Frederikshavn er en by i Nordjylland, Danmark. Og har en befolkning på 62.741 indbyggere (2010) i kommunen. og 26.000 cityzens i Frederikshavn by.Frederikshavn Denmark

Frederikshavn er en vigtig trafik havn med færgeforbindelser til Sverige og Norge. Frederikshavn by er kendt for fiskeri, og Frederikshavn fiskeri og industrielle havne. Det danske udtryk "Frederikshavner" anvendes til at betegne en kvalitet´s rødspætte fisk, formentlig den mest populære spisefisk i Danmark.Frederikshavn open

Frederikshavn er en handelsby med sjæl og bærer præg af, at Frederikshavn som Porten til Skandinavien årligt besøges af ca. fem millioner mennesker.

I Frederikshavn er der nogle ting man må opleve: Centrum med kunstmuseet, kirken, krudttårnet og Fiskerklyngen. Bangsbo-området med kulturhistorie og store naturoplevelser. Palmestranden eller en af de andre kridhvide sandstrande lige i nærheden. Tordenskioldsdagene den sidste weekend i juni eller en af de mange andre koncerter og sportsbegivenheder du kan opleve i årets løb i Frederikshavn.

Noget af det hele for alle!
I Frederikshavn tilbydes du shopping i et internationalt miljø, mulighed for overnatning i alle prisklasser, et aktivt udeliv i den skønne natur, der spænder fra attraktive strande mod nord til skovens dybe stille ro ved Bangsbo i syd.

Tordenskjoldsdage Frederikshavn Danmark
Tordenskioldsdage Frederikshavn
Tordenskjoldsdage Frederikshavn Danmark
Læs Den Gode historie pdf

Bangsbo - området
Den smukke Bangsbo Hovedgård er omdrejningspunkt for Nordjyllands Kystmuseum, Bangsbo Botaniske Have og Bunkermuseet, hvor  du  - højt over Frederikshavn – kan opleve de imponerende kanonstillinger fra Anden Verdenskrig.  En oplevelse for drenge i alle aldre !

Events
Frederikshavn tiltrækker med Arena Nord og Det Musiske Hus hvert år store uden- og indenlandske artister, ligesom lokale bands og skuespillere udfolder sig på de mange scener.

Gastronomien
i Frederikshavn er et kapitel for sig. Du har mulighed for at nyde gastronomi i høj klasse på flere af byens innovative og traditionsrige restauranter, hvor de lokale råvarer forkæles til glæde for gæsterne.

Brug turistbureauerne i Frederikshavn, Skagen og Sæby, vi kan hjælpe dig med det allermeste.


We would greatly appreciate if you can supplement with more information, log in here.
DK DK