smilingdanmark.dkSmilingDanmark

Nordatlantens Brygge Kunst og Kultur i Stor København seværdigheder KøbenhavnAttraktioner Kunst og Kultur Stor København

 Page: 1
[1]   >

Kunst og Kultur

Nordatlantens Brygge
Strandgade 91
1401 København
Telf.: +45 3283 3700
Contact
Home Page

Nordatlantens Brygge

København
  More info

Nordatlantens Brygge

Nordatlantens Brygge er et kulturhus, hvor du kan opleve nordatlantisk kultur, forskning og erhverv. Her mødes mennesker fra Nordatlanten, Danmark og resten af verden og inspirerer hinanden.

Åbningen af Nordatlantens Brygge er startskuddet til oplevelser, der udvider din horisont og giver ny indsigt. Huset har fire udstillingsrum, hvor du får Nordatlantens kultur ind under huden.

Oplev alt lige fra performance, dans, musik, film og foredrag til en blanding af udstillinger, events og debataftener. Og en masse andet.

Smukke omgivelser

Rammen om kulturhuset er et stort, fredet pakhus fra 1767, der i mere end 200 år var centrum for al skibstrafik mellem Nordatlanten og Danmark. I dag, hvor denne varetrafik er omlagt til andre havne, er det udvekslingen af kultur og kunst fra de tre tidligere kolonier, Grønland, Færøerne og Island, der præger det historiske pakhus.

Kunsten fra de tre lande er ofte inspireret af landenes landskaber, lys, naturlyde og har ofte et stærkt visuelt, kropsligt og musikalsk udtryk.

Den maritime og rustikke pakhusstil med rå plankegulve og fritliggende bjælkekonstruktioner, danner en meget unik og smuk kontrast til denne kunst - det være sig som musikalsk baggrund eller som rammen om en moderne kunstudstilling.

Også nordisk til ganen

Caféen på Nordatlantens Brygge ligger i København

Caféen på Nordatlantens Brygge

I caféen kan du købe islandsk slik, tang, tørfisk, grønlandsk snaps, færøske øl eller blåbærte, birkete og skibskiks.

Fra Kvann Kompagniet har vi lige nu krydderier, snaps og øl tilsmagt med urter plukket i Grønland.

Vælg i mellem 6 forskellige typer krydderi (kvann frø, kvann blade, stødt kvann, arktisk timian, samt to typer kryddersalt) pris. 49,-/pose.
Snaps brygget på sortebær, timian eller kvann. Pris 270,00 (minature flasker, pris 65,00).
Den aromatiske Kvann Ale kan købes i caféen til 55,-.

Opdag også den islandske børnefødselsdags-klassiker, hvor man drikker sin appelsinvand med lakridssugerør, som bagefter spises. Vi serverer også det traditionelle islandske fladbrød med røget lammefilet - det bliver næppe mere nordatlantisk på disse breddegrader.

Nordatlantens Brygges gavebutik

I Nordatlantens Brygges gavebutik finder du et udvalg af spændende gaveartikler, samt bøger, kataloger og postkort, der udgives i forbindelse med Nordatlantens Brygges udstillinger.

Her finder du inspiration til gode gaveidéer, såsom islandske sweatere, strikkede moskusvarer, smykker af fiskeskind, lysestager af drivtømmer eller velsmagende kvanbolsjer af grønlandsk kvan.

Kig ind og lad dig inspirere - og husk at man som medlem i Nordatlantens Brygges Venneforening får 10% rabat på hele sortimentet.

 

Åbningstider
Mandag - fredag: kl. 10-17
Lørdag - søndag: kl. 12-17

Alt dette og meget mere kan man således opleve og få førstehåndsindtryk af i de særegne omgivelser på Christianshavns havnefront. I pakhuset finder man også kulturhusets café, samt den **Michelin restaurant noma, der er en hyldest til det nordiske køkken.

På Nordatlantens Brygge holder desuden Grønlands og Færøernes Repræsentationer og Islands Ambassade til samt de tre landes turistråd.

Åbningstider
Mandag - Fredag10:00 - 17:0001/01/2011 - 31/12/2020
Lørdag, Søndag12:00 - 17:0001/01/2011 - 31/12/2020
Pris
Voksne Entré - 40,00 DKK Studerende Entré - 20,00 DKK Under 18 år Entré - 20,00 DKK Børn under 12 år Gratis Entré Pensionist Entré - 30,00 DKK

Operahuset KøbenhavnOperahuset København

Københavns Operahus er med sine 41.000 m2 en rummelig sag. Der er mere end 1000 rum, fra den store sal, hvor der er plads til 1400 mennesker, til den lille eksperimentalscene med plads til 200. ....
Teater Musik København Stor København

Den Sorte Diamant KøbenhavnDen Sorte Diamant København

Det Kongelige Bibliotek Nationalbibliotek og Københavns Universitetsbibliotek....
Kulturinstitution København Stor København

Page: 1
[1]   >