smilingdanmark.dkSmilingDanmark
Hvad sker der i Nordsjælland - Events og oplevelser Det sker i Nordsjælland seværdigheder Helsingør Nordsjælland Kategori: Det sker Begivenheder Aktiviteter  Attraktioner Det sker Nordsjælland
Læs mere om Nordsjælland
 Region Hovedstaden

Nordsjælland har et befolkningstal ca. 1,6 Mill indbyggere og er kendt som den Danske Riviera. Blot en kort køretur fra København og man oplever dejlige, rolige strande. Nordsjælland lever op til sit ry, og en tur langs Strandvejen nord for København, afslører Danmarks smukkeste strækning og nogle af Danmarks bedste strande og mest populære feriedestinationer. Om du er turist eller bare til uhøjtidelig luksus langs den Danske riviera, kærlighed på cykel eller kulturferie - så kan du finde Hoteller, bed and breakfast eller campingpladser og spisesteder i Nordsjælland her.

Nordsjælland har længe været legeplads for Danske Konger og Dronninger, og regionen er oversået med Slotte og Herregårde, kongelige parker og fascinerende historie. Her finder du også nogle af Danmarks mest populære seværdigheder og turistattraktioner,  museer og kunstgallerier.


Attraktioner Det sker Nordsjælland

 Page: 1
[1]   >
Hvad sker der i Nordsjælland - Events og oplevelser

Det sker

Helsingør

Hvad sker der i Nordsjælland - Events og oplevelser

Helsingør

Her ser du attraktioner i Hovedstadsområdet

Se også Aktiviteter - Event - Arrangementer og Oplevelser i Nordsjælland.


Page: 1
[1]   >